Hurdles Heroes

Verden af Hurdles Heroes er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hurdles Heroes, et af vores bedste sport spil-spil!

Hvis du vil træne din timing, og du kan lide at løbe, så er Hurdles Heroes et fantastisk spil, som du kan prøve på Spilo.dk. I Hurdles Heroes skal du hoppe over forhindringerne fra banen på det rigtige tidspunkt for at vinde løbet mod nogle meget hårde konkurrenter, som består af topatleter fra hele verden.

Hurdles Heroes tager dig rundt i hele verden, og du skal deltage i nogle intense løb for at vinde løbene. For at tage førstepladsen skal du klikke på det rigtige tidspunkt, så du ikke rammer de forhindringer, der ligger foran dig. Fordi du træder i en eliteatlets sko kan du forvente høje hastigheder, så dine reflekser skal være klar og dit fokus skarpt.

Gør dig klar til at have det sjovt og indtage topplaceringen på Hurdles Heroes.

Lignende spil:

Kan du lide Hurdles Heroes? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.