Gorillaz Tiles

Verden af Gorillaz Tiles er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Gorillaz Tiles, et af vores bedste hjernespil-spil!

Spil en opdateret version af klassikeren Gorillaz Tiles, og husk endnu en gang de gode tider, som det originale spil har givet dig. Denne version af Gorillaz Tiles har forbedret grafik, som vil få dig til at blive forelsket i spillet igen.

Reglerne er forblevet de samme, og det betyder, at spillet stadig er masser af sjov, og stadig gør spillet til et godt spil til at slappe af i et par øjeblikke. Det, du skal gøre i Gorillaz Tiles, er at scanne brættet omhyggeligt og finde de brikker, der er af samme type, og som ligger ved siden af hinanden. Når du finder en sådan gruppe, skal du blot klikke på en af fliserne, og de vil blive fjernet fra brættet. Når du finder alle disse kombinationer, går du videre til næste niveau.

Spil en klassiker igen på Spilo.dk og hav det meget sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Gorillaz Tiles? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.