Funny Faces

Verden af Funny Faces er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Funny Faces, et af vores bedste hjernespil-spil!

Test din hukommelse i et sjovt spil, hvor du skal huske et ansigt og derefter genskabe det så godt som muligt. Selv om det måske lyder let i starten, vil du hurtigt se, at det kan blive ret svært at få alle de små detaljer rigtigt. Og detaljerne er som regel det, der giver et ansigt mest personlighed, så forhåbentlig vil Funny Faces gøre dig bedre til at genkende og huske dem.

Når du har et par minutter til overs, er Funny Faces altid en god mulighed for dig. Det sjove og glade tema vil give dig et smil på læben, og efterhånden som ansigterne bliver mere komplekse og har flere detaljer at huske, vil det helt sikkert give dig en udfordring i lang tid fremover.

Sæt din hukommelse på prøve, når du besøger Spilo.dk med hjælp fra Funny Faces!

Lignende spil:

Kan du lide Funny Faces? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.