Guess Word

Verden af Guess Word er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Guess Word, et af vores bedste ordspil-spil!

Ordspil er altid meget sjove, fordi du kan lære noget, mens du spiller, og hvem kan ikke lide det? Med Guess Word Spilo.dk bliver du ved med at gætte indtil slutningen af runden, og de sjove regler vil få dig til at komme tilbage og se, hvor godt dit ordforråd virkelig er. Og selv om du i begyndelsen måske har svært ved at finde ud af det, vil du efter nogle runder med Guess Word helt sikkert se en vis forbedring og lære at sætte pris på, hvor sjovt det kan være at lære.

I Guess Word skal du, som titlen antyder, gætte et ord. Dette ord kan enten være et ord på fire bogstaver, et ord på fem bogstaver eller et ord på seks bogstaver. Det, du skal gøre, er at skrive et ord, der passer til dette krav om antal ord, og når du har skrevet ordet, vil du se, at nogle af brikkerne på tavlen, hvor det pågældende bogstav sidder, kan blive fremhævet. Hvis markeringen er grøn betyder det, at bogstavet fra det ord, som du skal gætte, skal blive på den plads, og hvis markeringen er gul betyder det, at ordet indeholder det pågældende bogstav, men at det ikke sidder på det pågældende sted. Du får kun seks chancer for at finde det pågældende ord, og hver gang du trykker på Enter, håber du, at du i det mindste finder et andet bogstav eller dets rette plads i det endelige ord.

Der er selvfølgelig et Hint-system, som du kan bruge, hvis du nogensinde sidder fast, og i begyndelsen vil du måske bruge det, men jo mere du spiller, jo bedre bliver dine færdigheder, og du vil bruge dette system færre og færre gange. Desuden vil du helt sikkert lære masser af nye ord undervejs.

Spil et andet sjovt spil med ord på Spilo.dk, når du vælger Guess Word.

Sådan spiller du

Guess Word kan spilles enten på en pc eller på en mobilenhed. Brug tastaturet til at skrive bogstaverne, eller tryk med musen på de virtuelle taster fra skærmen, hvis du bruger en pc, eller tryk på det virtuelle tastatur, hvis du spiller på en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Guess Word? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores ordspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.