Halloween Memory

Verden af Halloween Memory er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Halloween Memory, et af vores bedste hukommelsesspil-spil!

Hvis du vil træne din hukommelse og elsker Halloween, så er Spilo.dk det rette sted at være, for her kan du spille Halloween Memory, et spil, hvor din koncentrationsevne vil sikre dig sejren.

Hver runde i Halloween Memory begynder med et antal kort, som lægges med billedsiden nedad på bordet. Du kan klikke på et kort og se, hvad der ligger under det, men vær opmærksom på, at der kun kan afsløres ét kort ad gangen. Når du har set, hvilket kort der ligger hvor, skal du gøre dit bedste for at huske dets placering, for du skal matche kort af samme type. Hvis det lykkes dig at afsløre to kort af samme type korrekt, bliver disse kort fjernet fra bunken, og du kommer et skridt tættere på at komme til næste niveau. Og én ting er sikkert, med grafik så smuk som dem fra Halloween Memory kan du ikke vente med at se, hvad der ligger under hvert kort, og finde en sød repræsentation af en heks eller et slags monster.

Test din hukommelse med hjælp fra nogle venlige Halloween-figurer, når du spiller Halloween Memory på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Vælg, enten ved hjælp af musen eller ved at trykke på skærmen, de kort, der er placeret på bordet, for at se hvilket kort de er. Match to kort af samme type for at fjerne dem fra skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Halloween Memory? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hukommelsesspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.