Handless Millionaire

Verden af Handless Millionaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Handless Millionaire, et af vores bedste spil til drenge-spil!

Hvor langt ville du gå for at tjene nogle penge? Ville du give din hånd? Handless Millionaire er en voldelig version af et imaginært spilleshow, hvor du får lov til at beholde de penge, som du formår at få fingrene i. Lyder simpelt, ikke? Hagen er, at de penge, du skal gribe fat i, befinder sig bag en guillotine, som er kendt for at skære hænderne af tidligere deltagere.

Hvis du ønsker at gå derfra med pengene og begge dine hænder, skal du lære det unikke mønster, som guillotinen fungerer efter. Jo længere du kommer frem i Handless Millionaire, jo mere komplicerede bliver disse mønstre, og når du sætter dine hænder på spil, er der altid meget på spil. Og i modsætning til andre spil går du enten hjem med alle præmiepengene, eller også taber du dine hænder. Der er ingen mellemvej i Handless Millionaire.

Få fingrene i præmiepengene, når du spiller Handless Millionaire på Spilo.dk og tester dine reflekser.

Sådan spiller du

Styr hånden ved at bruge musen til at gribe fat i pengene, der svajer på den anden side af guillotinen. Når du når pengene, skal du trykke på venstre museknap og hurtigt trække hånden tilbage.

Lignende spil:

Kan du lide Handless Millionaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores spil til drenge-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.