Henry Stickmin Infiltrating The Airship

Verden af Henry Stickmin Infiltrating The Airship er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Henry Stickmin Infiltrating The Airship, et af vores bedste henry stickmin-spil!

Der venter dig endnu et spændende eventyr på Spilo.dk, hvis du vil tage med Henry Stickmin og infiltrere et hemmeligt luftskib og hjælpe ham på hans færd. På Henry Stickmin Infiltrating The Airship tager den klassiske serie dig til nye højder, op i luften, og vejen dertil vil føre til nogle sjove scenarier, som du aldrig kan forudsige, men de fleste vil få dig til at grine højlydt over, hvor absurde nogle af begivenhederne kan blive.

Hvis du aldrig har spillet et spil i Henry Stickmin-serien, kan du tænke på det som en slags interaktiv tegnefilm, hvor du får lov til at styre handlingen i en bestemt retning og derefter se begivenhederne udfolde sig. Selv om serien er kendt for at have segmenter, hvor dine reflekser bliver sat på prøve, er det ikke hovedattraktionen ved denne type spil. Det sjove ligger i alle de interessante valg du får mulighed for at vælge, at huske hvilke der bragte dig lidt tættere på dit mål og ikke fik dig fanget eller dræbt, og så langsomt baner du dig vej mod sejren. I Henry Stickmin Infiltrating The Airship betyder sejren, at man skal infiltrere et kæmpe luftskib. Og bare på præmissen kan man se, hvor kreativt det kan blive. Fra at bruge lasere og kanonkugler til hænder, der klæber til alle mulige overflader, er de værktøjer, du har til rådighed, nogle af de mest unikke, du kan finde i hele Henry Stickmin-serien. Hvilket siger en hel del, når man tænker på, at du i de tidligere spil fik teleportører og våben, der skrumpede din krop!

Som du sikkert ville forvente, har Henry Stickmin Infiltrating The Airship en karakteristisk art style, som trækker dig ind i deres verden og giver en ludisk atmosfære til begivenhederne, som virkelig passer til den excentriske verden, som karaktererne lever i. Så forvent en verden fuld af personlighed og spændende scenarier, og mens du navigerer til missionens mål, skal du altid være klar til mange uventede drejninger og vendinger i handlingen.

Gør dig klar til at infiltrere et luftskib og tag med Henry Sitckmin på Spilo.dk i endnu et spændende eventyr.

Sådan spiller du

For at interagere med verdenen og vælge hvilken handling din karakter skal foretage skal du bruge venstre museknap til at klikke på den indstilling du vælger. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen på den handling, du ønsker at vælge.

Spil andre spil fra Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Fleeing The Complex
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Lignende spil:

Kan du lide Henry Stickmin Infiltrating The Airship? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores henry stickmin-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC