Henry Stickmin Fleeing The Complex

Verden af Henry Stickmin Fleeing The Complex er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Henry Stickmin Fleeing The Complex, et af vores bedste henry stickmin-spil!

Mens du i de fleste spil fra den klassiske Henry Stickmin-serie skal forsøge at stjæle noget eller bryde ind i en bygning, skal du i Henry Stickmin Fleeing The Complex flygte fra et tophemmeligt anlæg. Og det, der virkelig får Henry Stickmin Fleeing The Complex til at skille sig ud fra resten af serien, er det faktum, at du har mulighed for at styre to karakterer i stedet for én, i en række unikke og skæve scenarier. Som du sikkert har gættet, tilføjer dette et helt nyt niveau af kompleksitet og muligheder til de i forvejen utraditionelle scenarier, som du måske er stødt på i de tidligere spil i denne serie.

Da det er helt unikt for dette spil i denne serie at styre to karakterer, giver det naturligvis endnu mere uforudsigelighed til de potentielle begivenheder, der udfolder sig. Og hvis du troede, at du aldrig vidste, hvad du kunne forvente af handlingen i de tidligere spil, skal du forberede dig på endnu flere overraskelser, når du prøver Henry Stickmin Fleeing The Complex. De to karakterer interagerer på sjove og interessante måder, og selv om du måske ikke undslipper de første par gange, du prøver, er rejsen for at komme ud altid sjov, med forskellige forbløffende muligheder, som du kan vælge imellem. Og for hver beslutning, du træffer, skal du tænke på, hvordan den kan påvirke begge karakterer.

Mens du forsøger at flygte, vil du prøve masser af forskellige muligheder, der hver især bringer sit eget sæt af begivenheder med sig og fører dig ned ad en vej, som du virkelig ikke kan forestille dig udfaldet af. I stil med det forrige spil i serien spiller Henry Stickmin Fleeing The Complex som en slags interaktiv film, og visse steder kan du selv vælge i hvilken retning du vil have handlingen skal gå. Du kan forsøge at angribe vagter, snige dig forbi bag dem, bruge din kløgt eller vold og alt derimellem.

Prøv at flygte fra anlægget, når du spiller Henry Stickmin Fleeing The Complex på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Sådan spiller du

For at interagere og vælge muligheder skal du bruge venstre museknap. Hvis du spiller på en mobilenhed, skal du trykke på skærmen over den mulighed, du gerne vil prøve.

Spil andre spil fra Henry Stickmin-serien:

  1. Henry Stickmin Infiltrating The Airship
  2. Henry Stickmin Stealing The Diamond
  3. Henry Stickmin Breaking The Bank
  4. Henry Stickmin Escaping The Prison

Lignende spil:

Kan du lide Henry Stickmin Fleeing The Complex? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores henry stickmin-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC