Hidden Objects Hello Spring

Verden af Hidden Objects Hello Spring er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hidden Objects Hello Spring, et af vores bedste skjulte objekter spil-spil!

Analyser forskellige scener og find alle mulige genstande, når du spiller Hidden Objects Hello Spring. I dette spil skal du scanne billedet foran dig og vælge de genstande, der er i venstre side af skærmen. Det lyder måske som en let opgave, men nogle af dem passer virkelig godt ind i omgivelserne, og de ser ud til at være camoufleret. Disse vil kræve mere opmærksomhed fra din side, men i disse tilfælde kan du også bruge dit forstørrelsesglas for at få et mere detaljeret kig på omgivelserne.

Med forskellige forskellige objekter, som du skal spotte, holder Hidden Objects Hello Spring udfordringen oppe, men samtidig er det sådan, at jo mere du stirrer på den samme scene, jo flere objekter observerer du. Heldigvis har Hidden Objects Hello Spring masser af forskellige niveauer, som du kan spille på, og du vil sætte pris på den mere afslappende karakter, som spillet giver. Spændingen ved at spotte objekterne vil altid være til stede, og du vil føle dig godt tilpas, når det lykkes dig at krydse et objekt af på din liste. Og sørg for ikke at tage for lang tid med at kigge på niveauet, for hvis du ikke finder objekterne inden for den tildelte tidsgrænse, skal du starte niveauet forfra. Med 16 forskellige scener at gå igennem sørger Hidden Objects Hello Spring for at give dig masser af variation og et sjovt og afslappende gameplay.

Find alle objekterne, og nyd Hidden Objects Hello Spring på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge objekterne på skærmen. Hvis du bruger forstørrelsesglasset, kan du holde venstre museknap nede og flytte skærmen rundt for at scanne den. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Hidden Objects Hello Spring? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores skjulte objekter spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.