Hogwarts Princesses

Verden af Hogwarts Princesses er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hogwarts Princesses, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Velkommen til den fortryllede verden på Hogwarts Princesses, hvor magi møder stil, og troldmandsuniversets hemmeligheder er smukt vævet ind i en verden af mode og venskab. Grib jeres tryllestave, og gør jer klar til et fortryllende eventyr, kære venner!

Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry er rammen om denne sensationelle fortælling, hvor fire bedste venner og skolekammerater begiver sig ud på en rejse i stil og selvudfoldelse, der er lige så unik som de Hogwarts-huse, de repræsenterer: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw og Hufflepuff.

Hvert hus på Hogwarts har sin egen identitet, og din udfordring er at sammensætte outfits, der perfekt indfanger essensen af Gryffindors mod, Slytherins ambitioner, Ravenclaws visdom og Hufflepuffs loyalitet. Farverne, emblemerne og stilen skal være en sand afspejling af hvert hus' ånd.

Men det er ikke alt. Ud over at klæde disse dejlige hekse på, vil du dykke ned i makeup-sessioner med looks, der ikke kun er fantastiske, men også supplerer den valgte modestil. Uanset om det er dristig og fyrig makeup til Gryffindor eller subtil og smart til Ravenclaw, vil du mestre kunsten at lægge makeup på alle niveauer. Og husk, at detaljerne får magien til at ske. Tilbehør, smykker og frisurer er prikken over i'et, der løfter hvert look fra det ordinære til det ekstraordinære. Tænk på dem som dine helt egne modeformularer!

Når du har gennemført forvandlingen af hvert hus, er det tid til at forevige din modetrolddom. Download de fortryllende outfits, vis dem til dine venner og familie, og indvi dem i de stilfulde hemmeligheder på Hogwarts.

Så er du klar til Hogwarts Princesses, hvor modeverdenen kolliderer med troldmandsuniverset? Gør din tryllestav klar, for dette eventyr er ved at kaste en fashionabel fortryllelse, der vil tryllebinde dig og dine venner!

Spil andre spil fra Hogwarts-serien:

  1. Hogwarts Girls

Lignende spil:

Kan du lide Hogwarts Princesses? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.