Party Crashers Ex-Boyfriend Edition

Verden af Party Crashers Ex-Boyfriend Edition er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Party Crashers Ex-Boyfriend Edition, et af vores bedste barbiespil-spil!

💔 Brud er hårde, men hævn er åh-så-sødt! Gør dig klar til årets frækkeste opgør i Party Crashers Ex-Boyfriend Edition, hvor hjertesorg møder high fashion!

👩‍🎤 Mød Babs & the Squad: Babs, den sødeste pige med den vildeste stil, er lige blevet overrumplet af sin ekskærestes forræderi. Men hun er ikke alene om det! Sammen med sine tre BFF'er gør de hjertesorgen til en fashion-forward ekstravaganza!

🎉 The Plot Thickens: Rygtet går? Babs' eks holder årets fest med sin nye flamme, og Babs er fast besluttet på at stjæle rampelyset. Med sit hold ved sin side planlægger de den ultimative entré, der skal få ham til at fortryde, at han nogensinde lod hende gå.

👗 Din mission, fashionista: Dyk ned i skabene hos disse fire vilde kvinder, og sammensæt show-stoppende outfits, der vil gøre alle, især det nye par, helt målløse. Mix og match fra en overflod af stilfulde bukser, nederdele, toppe, kjoler og jakker. Glem ikke at pynte med de mest trendy smykker, hårpynt, hatte, tasker og solbriller.

🎁 Gifts of Sass: For at tilføje et drys ironi til blandingen skal du vælge de perfekte sarkastiske gaver, som Babs og hendes crew vil præsentere for det nyforelskede par. Lad os bare sige, at hævn aldrig har set så stilfuldt ud!

💄 Glam Squad Assemble: Løft looket med fejlfri makeup og frisurer, der skriger af selvtillid. Eksperimenter med forskellige læbefarver, vippestilarter, brynformer, øjenskygger og blushfarver for at sikre, at Babs og hendes hold er indbegrebet af glamour.

🎊 Den store entré: Som aftenen skrider frem, kan du med ærefrygt se Babs og hendes BFF'er gøre en fantastisk entré, der stjæler rampelyset og efterlader ekskæresten i en tilstand af fortrydelse og hans nye kæreste grøn af misundelse. Festen vil ikke vide, hvad der ramte dem!

📸 Share the Glam: Men det sjove stopper ikke der! Download de sensationelle outfits, du har lavet, og del dem med venner og familie. Lad dem svælge i det fantastiske, og vær med til at fejre Babs' nyfundne selvtillid og stil.

✨ Party Crashers Ex-Boyfriend Edition er mere end bare et spil; det er en rejse med empowerment, stil og sød hævn. Så er du klar til at slutte dig til Babs og hendes hold på denne episke modejagt? Lad os smadre festen med stil og vise dem, hvordan det skal gøres! 💃🔥

Spil andre spil fra Party Crashers-serien:

  1. Princesses Villain Party Crashers
  2. Princesses Party Crashers

Lignende spil:

Kan du lide Party Crashers Ex-Boyfriend Edition? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores barbiespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.