Table Tennis Pro

Verden af Table Tennis Pro er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Table Tennis Pro, et af vores bedste sport spil-spil!

Prøv kræfter med et sjovt spil bordtennis, når du er på Spilo.dk, ved hjælp af Table Tennis Pro, et sjovt og udfordrende spil, der sætter dine færdigheder og reflekser på prøve.

I Table Tennis Pro kan du vælge mellem en række forskellige lande, og så skal du vinde mesterskabet. Ligesom det rigtige spil byder det på hurtige runder, hvor dine beslutningsevner altid skal være klar til hurtigt at reagere på boldens retning. Du vil hurtigt se, at dine reflekser tager overhånd, og spillet bliver meget lettere at spille. Som i alle ting er øvelse det bedste at gøre for at forbedre dine færdigheder.

Spil mod computeren, og imponer derefter dine venner med dine pingpongfærdigheder. Lær en ny sport, og hav det sjovt, når du er på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Table Tennis Pro? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.