Hydro Storm 2

Verden af Hydro Storm 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Hydro Storm 2, et af vores bedste racerspil-spil!

Du har sikkert spillet racerspil før, men måske har du ikke spillet racerspil, der foregår på vandet. På Spilo.dk får du mulighed for at opleve intense vandløb, hvor jetski erstatter biler eller motorcykler, når du spiller Hydro Storm 2. Og racerne fra Hydro Storm 2 bringer endnu et nyt element til de spil, som du måske kender, og det er det faktum, at jetski'erne er udstyret med ødelæggende våben, som kan give dig en fordel over for de andre konkurrenter. Selvfølgelig er de samme våben, der kan give dig kraftige fordele, også tilgængelige for alle racerkørerne fra Hydro Storm 2, så det er noget, som du altid skal tage hensyn til, når du hektisk rider på bølgerne.

Hvert køretøj fra Hydro Storm 2 kommer ikke kun med unikke egenskaber, såsom topfart og håndtering, men de er også udstyret med forskellige våben. På den måde kan du vælge det, der passer bedst til din unikke stil og dine præferencer. Måske vil du have en meget hurtig jetski, der har lavere helbred, eller du vil have en vandbaseret tank, der med ildkraft og helbred kompenserer for det, den mangler i hastighed. Det arsenal, du har til rådighed, spænder fra maskingeværer, granater, men også missiler og andre eksplosive anordninger. Vær på udkig efter de kasser, der ligger i havet på Hydro Storm 2, så du kan genopfylde din våbenforsyning. Og udover våbenkasser er der også kasser, der reparerer din jetski, så sørg for at lede efter disse, når du har taget for meget indgående skade. Ud over våbenstyring kan du også drage fordel af forskellige platforme, som vil give dig et tiltrængt hastighedsboost. Brug enten disse til at indhente de andre racere og gøre afstandene mellem dig og dem meget større.

Oplev actionfyldte kapsejladser i et unikt og interessant scenarie, på de turbulente have, når du spiller Hydro Storm 2 på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at styre din jetski, tryk på Z-tasten eller venstre museknap for at affyre dit primære våben eller på X-tasten eller højre museknap for at affyre dit sekundære våben.

Lignende spil:

Kan du lide Hydro Storm 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores racerspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC