Rabbids Wild Race

Verden af Rabbids Wild Race er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Rabbids Wild Race, et af vores bedste racerspil-spil!

Flyv foran konkurrenterne i Rabbids Wild Race, et charmerende multiplayer-spil, hvor du skal bruge din jetpack til at komme foran dine konkurrenter. For at slå alle dine modstandere skal du undvige de mange forhindringer, der er spredt ud over alle banerne, og du skal også sørge for at samle så mange nyttige genstande som muligt. Hvis du f.eks. får magneten, vil denne automatisk gribe mønter på afstand. Og ved at samle mønter kan du låse op for alle mulige interessante outfits.

For at komme til den eftertragtede førsteplads skal du også bruge nogle snedige tricks, som f.eks. at hoppe på hovedet af dine modstandere for at få et ekstra boost. Og du får brug for al den hjælp, du kan få, for jo mere du avancerer, jo flere forhindringer dukker op på din vej, såsom laserbarrierer og fjender, der skyder projektiler mod dig. Men selv om tingene bliver mere komplicerede, jo mere du spiller, får du også styr på din jetpack og de indviklede bevægelsesmåder for din figur. På ingen tid vil du væve og undvige alle de forhindringer, der bliver kastet i din vej, og du vil nemt opnå førstepladsen. Og hvis du tager højde for, at Rabbids Wild Race er et online-multiplayer-spil, og at du spiller mod andre menneskelige modstandere, kan du altid invitere nogle af dine venner og konkurrere mod hinanden.

Grafikken og musikken fungerer godt til den fantastiske verden, som du måske er kommet til at forvente fra Rabbids-universet, og med en blanding af excentriske figurer og livlig musik vil Rabbids Wild Race være en fornøjelse at spille.

Gør dig klar til et online løb i en unik verden og spil Rabbids Wild Race på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Hvis du spiller fra en pc, skal du trykke på venstre museknap for at aktivere din jetpack og bevæge dig opad. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Spil andre spil fra Ubisoft-serien:

 1. Tom Clancy's Shootout
 2. Idle Miner Space Rush
 3. Rabbids Volcano Panic
 4. Stack
 5. For Honor Warriors io
 6. All-Star Blast!
 7. Might & Magic Armies
 8. Balls Race
 9. Bubbles & Hungry Dragon
 10. Assassin's Creed Freerunners
 11. Brawlhalla Grand Slam
 12. TrackMania Blitz
 13. Rayman's Incrediballs Dodge

Lignende spil:

Kan du lide Rabbids Wild Race? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

 • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores racerspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.