Idle Food Empire Inc.

Verden af Idle Food Empire Inc. er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Idle Food Empire Inc., et af vores bedste casual spil-spil!

Drømmer du om at have en blomstrende virksomhed? Spil Idle Food Empire Inc. og få en smagsprøve på alle de svære beslutninger, der følger med at eje en voksende virksomhed, samt al den tilfredshed, som en sund virksomhed kan give.

I Idle Food Empire Inc. skal du dyrke et succesfuldt landbrug, og det kan være noget af en udfordring. Blandt de frugter og grøntsager, som du skal overvåge og dyrke, er salat, jordbær, vandmelon, gulerødder og mange, mange andre. Jo bedre du spiller, jo flere mønter vil du tjene, som du kan bruge til at opgradere dit lille imperium. Efter en periode vil du se, at du ikke kan klare alle opgaverne selv, så du vil se på at ansætte ledere til at hjælpe dig.

Se dit imperium vokse, og se dine lederfærdigheder på Spilo.dk, når du spiller Idle Food Empire Inc..

Lignende spil:

Kan du lide Idle Food Empire Inc.? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores casual spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.