Impostor

Verden af Impostor er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Impostor, et af vores bedste hjernespil-spil!

Overgå dine modstandere i dette sjove fanspil om det aktuelle fænomen, Among Us-oplevelsen. Overlev i det kolde og nådesløse ydre rum, hvor ingen kan høre dig skrige, i dette spændende spil, hvor dit liv afhænger af at finde bedrageren blandt dine besætningskammerater. Hold hele tiden vagt og vær på udkig efter enhver mistænkelig adfærd, for bedrageren skyr ingen midler for at eliminere alle, selv om det betyder at sabotere hele skibet.

Undgå denne snedige opførsel for at overleve, eller brug din kløgt til at narre alle og blive den eneste overlevende, mens du spiller bedrageren. Uanset hvad, er du sikker på at have det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Impostor? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.