Interstellar Run

Verden af Interstellar Run er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Interstellar Run, et af vores bedste løbespil-spil!

Vakuummet i rummet er et af de farligste steder, du kan befinde dig. I Interstellar Run skal du løbe for dit liv i det kolde, mørke rum, og ud over at befinde dig i et rummiljø skal du også undvige alle lasere og undgå hullerne i tunnelen, hvor du kan falde ned i en alt for tidlig død.

Du skal også hoppe på det rigtige tidspunkt og være forsigtig, hvis du træder på det grå gulv, for disse sektioner er ikke så stabile, som man skulle tro. Men Interstellar Run giver dig en chance for at få en høj score, for du får altid et nyt skud, hvis du skulle falde i døden. Men du får kun en chance til, så sørg for at være meget forsigtig, når du starter dit løb.

Løb så langt du kan, når du spiller Interstellar Run på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Interstellar Run? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.