Skateboard Master

Verden af Skateboard Master er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Skateboard Master, et af vores bedste løbespil-spil!

Sæt dig op på dit skateboard og forbered dig på et intenst løb, når du spiller Skateboard Master. I dette spil konkurrerer du mod andre spillere på en bane, der er designet til fart og tricks, og hvor du, hvis du ikke koncentrerer dig om, hvor du kører hen, vil styrte og tabe spillet.

I Skateboard Master vil du bruge det meste af din tid i luften, fordi ramperne er rigelige, og på grund af de hastigheder, du når, kan tyngdekraften ikke længere holde dig på jorden.

Jo længere du kommer frem, jo flere point får du, men der vil langsomt dukke flere forhindringer op. Så gør dit bedste for at holde dig i luften, hvor der ikke er nogen kasser.

Tag dit skateboard med på en tur, når du spiller på Spilo.dk, og opnå en høj score i Skateboard Master.

Lignende spil:

Kan du lide Skateboard Master? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores løbespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.