Kawaii Witch School

Verden af Kawaii Witch School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Kawaii Witch School, et af vores bedste dukkeskaber-spil-spil!

Klæd din anime-heks ud som du vil. Hun er ved at starte på magisk skole og skal have et look, der passer til hendes personlighed! Vælg mellem forskellige typer hår og pandehår, fra korte til lange frisurer, flettede hestehaler eller krøllet hår. Du kan vælge fantastiske kjoler eller skabe interessante kombinationer med bluser, nederdele, shorts og bukser for et mere afslappet look. Jeg bør også nævne, at du kan vælge mellem søde sneakers med snørebånd og søde støvler. Tag briller på for at se ud over rækkevidden, og tag din magiske hat på, som er et must-have for enhver heks. Husk, at en magtfuld heks altid er ledsaget af magiske dyr. Og den magiske tryllestav til at bringe alle disse charmer til live er uundværlig. Jeg glemte næsten, at du har 80 farver til at farvelægge alle genstande, som du ønsker. Er du løbet tør for idéer? Tryk på mix og match-knappen, og du kan få nogle fantastiske overraskelser.

Lignende spil:

Kan du lide Kawaii Witch School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores dukkeskaber-spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.