Klondike Classic Solitaire

Verden af Klondike Classic Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Klondike Classic Solitaire, et af vores bedste kabale-spil!

Klondike Classic Solitaire er en vidunderlig Solitaire-variant med sine egne, smukke drejninger. Hovedmålet i dette spil er at fylde alle 4 fundamenter ved at følge den stigende farvefølge. Du har dog lov til at flytte de nedadgående sekvenser med et vilkårligt antal kort til en hvilken som helst anden bunke. Hvis du ønsker det, kan du også flytte bunken til en ny celle, hvis du vil.

Spillet tillader kun, at du tilføjer konger på de frie celler, så det er noget, du skal fokusere på. Mens du spiller, kan du trække et kort, hvis der ikke er flere træk på brættet. Klondike Classic Solitaire tilføjer en vidunderlig tilgang til solitaireoplevelsen, og du kan spille dette fantastiske spil igen og igen. Det er det, der virkelig gør det sjovt, og i sidste ende vil du blive overrasket over, hvor sjovt det kan være.

Det er muligt at spille igen bare for at forsøge at opnå en bedre score. Klondike Classic Solitaire er tilgængeligt på Spilo.dk, og du kan spille det utallige gange for at forsøge at opnå den bedst mulige score. Prøv det selv, og du vil blive overrasket over oplevelsen!

Sådan spiller du

Brug musen til at vælge kortene, hvis du bruger en pc, eller tryk på skærmen for at vælge dem, hvis du bruger en mobilenhed.

Lignende spil:

Kan du lide Klondike Classic Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores kabale-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.