LOLBeans io

Verden af LOLBeans io er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil LOLBeans io, et af vores bedste lolbeans-spil!

Gør dig klar til et sjovt og konkurrencedygtigt battle royale-spil på Spilo.dk, når du træder ind i verdenen af LOLBeans io. I dette spil bliver du virkelig sat igennem en hård kamp, og i hver runde bliver den spiller, der slutter sidst, elimineret. Så der er meget meget på spil i hver runde, og du skal sørge for, at alle dine træk tæller.

Og hver runde i LOLBeans io giver dig nye udfordringer, og de forhindringer, der dukker op, vil helt sikkert overraske dig og sætte din kløgt og dine reflekser på prøve. De andre spillere kan stå over for de samme farer som dig, og de kan endda forstyrre dit eget løb. Især de senere runder vil helt sikkert være særligt spændende, da de mest succesfulde spillere kæmper for at få den bedste plads. Nogle gange kan en kæmpe hammer kaste dig og dine chancer for at vinde ud af vinduet, men det samme kan ske for en anden, og i de øjeblikke vil du virkelig føle, at LOLBeans io er på din side.

Spil mod andre spillere, mod omgivelserne og mod uret på Spilo.dk med LOLBeans io.

Sådan spiller du

Brug WASD- eller piletasterne til at bevæge dig rundt, og tryk på mellemrumstasten for at hoppe. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide LOLBeans io? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores lolbeans-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.