Magic Match

Verden af Magic Match er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Magic Match, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Rejs til et magisk og fredeligt kongerige, og træn dine observationsevner, når du spiller Magic Match, et sjovt spil fuld af levende farver. For at vinde i Magic Match skal du finde mindst to elementer af samme type, som også ligger ved siden af hinanden, og klikke på et af dem. Dette vil fjerne dem fra spillepladen og også ændre konfigurationen af scenen. Dette sikrer, at der også er en smule strategi involveret.

For at hjælpe dig med at rydde spillepladen er der også forskellige genstande, som du kan vælge. Ting som f.eks. bomber, der rydder et lille område i nærheden af dem, eller en raket, der rydder alt i en lige linje.

Og fordi udfordring altid gør tingene lidt sjovere, er der i Magic Match nogle betingelser, som du skal opfylde for at komme videre til det næste niveau. I øverste venstre hjørne af skærmen kan du se, hvor mange fliser af en bestemt type du skal rydde, og øverst i midten af skærmen kan du se det maksimale antal træk, du må foretage.

Oplev endnu et afslappende spil på Spilo.dk, og prøv at rydde brættet på så få træk som muligt.

Lignende spil:

Kan du lide Magic Match? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.