Yummy Tales 2

Verden af Yummy Tales 2 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Yummy Tales 2, et af vores bedste match 3 spil-spil!

Yummy Tales er tilbage, og det er bedre end nogensinde! Gør dig klar til at blive overvældet af nuttethed igen, og tag med de dejlige dyr fra de smukke marker i Yummy Tales på et sjovt eventyr. Den smukke grafik, som du måske er vant til fra Yummy Tales, er til stede i denne fortsættelse af serien, den glade musik har fået et comeback, og de sjove regler er stadig de samme.

Yummy Tales 2 er et meget afslappende spil, som du kan spille, når du har lyst til at slappe af og rense hovedet. For at komme videre gennem niveauerne skal du blot spille med brættets konfiguration på en sådan måde, at du matcher tre grøntsager eller frugter af samme type i en lige linje. Hvis du gør dette, vil de blive fjernet fra brættet.

Med over 900 baner at komme igennem får du chancen for at mestre reglerne og blive noget af en ekspert i Yummy Tales 2. Derudover er der også daglige missioner og udfordringer, som du kan spille, hvilket udvider de gåder, du kan løse, yderligere.

Vend tilbage til Yummy Tales' verden på Spilo.dk og genopdag glæden ved dette glade spil!

Lignende spil:

Kan du lide Yummy Tales 2? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores match 3 spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.