Mahjong Dimensions: 350 seconds

Verden af Mahjong Dimensions: 350 seconds er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Dimensions: 350 seconds, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Med en tidsgrænse på kun 350 sekunder sætter Mahjong Dimensions: 350 seconds virkelig dine Mahjong-færdigheder på prøve. Og når du dertil lægger det faktum, at spillet er i 3D, skal du virkelig vide, hvad du gør, for at blive færdig med niveauet, før timeren løber ud. Men hvis det ikke lykkes i første omgang, kan du prøve igen, for på Spilo.dk kan du altid starte niveauet forfra.

Som i ethvert klassisk spil Mahjong skal du finde et par brikker med den samme tegning på, og de skal ligge på terningens kanter. Glem ikke, at vi er i 3D nu, og brættet, som du ville forvente, er nu en terning, som du skal dreje for at finde brikkerne.

Når der er en tidsbegrænsning, er der virkelig pres på, og dine færdigheder bliver sat på den ultimative prøve. Se, hvor langt du kan komme i Mahjong Dimensions: 350 seconds.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Dimensions: 350 seconds? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.