Mahjong Dimensions: 470 seconds

Verden af Mahjong Dimensions: 470 seconds er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Dimensions: 470 seconds, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Mahjong Dimensions: 470 seconds får dig til at tænke på Mahjong på en helt ny måde, da det placerer det populære spil i 3D og forventer, at du skal finde to brikker af samme type ved at flytte siderne på terningen. På en måde som at spille Mahjong på en Rubiks terning tilføjer Mahjong Dimensions: 470 seconds et nyt element til oplevelsen af at finde to smukt tegnede fliser af samme type og får dig dermed til at blive forelsket i spillet endnu en gang.

Og når du først begynder at spille et spil Mahjong i denne stil, vil du hurtigt vænne dig til, at der er tilføjet en ny dimension, og du vil finde parrene på ingen tid. En ting er sikker, uanset hvordan du ændrer Mahjong, vil oplevelsen altid give dig et smil på læben.

Sæt din tålmodighed og hukommelse på prøve, og hav det sjovt på Spilo.dk med vores store udvalg af Mahjong-spil.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Dimensions: 470 seconds? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.