Mahjong Dimensions: 640 seconds

Verden af Mahjong Dimensions: 640 seconds er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Dimensions: 640 seconds, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Mahjong Dimensions: 640 seconds tager den formel, som du kender og elsker, og som får dig til at vende tilbage til endnu en omgang mahjong, og tilføjer to nye unikke elementer til det: det ene er, at spillet er i 3D, hvilket får dig til at tænke på helt nye måder om dette klassiske spil, og det andet er, at du skal afslutte niveauet på præcis 640 sekunder.

Disse to ændringer er måske lige det, du har brug for, hvis du vil se mahjong-spillet i et helt nyt lys. Bortset fra disse to tilføjelser kan du stadig forvente det sjove gameplay og spændingen ved at finde to matchende brikker på brættet. Men nu er brættet i 3D, så sørg for at være meget grundig, når du leder efter et par.

Tag mahjong ind i en ny dimension med Mahjong Dimensions: 640 seconds og få den bedste score på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Dimensions: 640 seconds? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.