Mahjong Solitaire

Verden af Mahjong Solitaire er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mahjong Solitaire, et af vores bedste mahjong spil-spil!

Når du laver en liste over afslappende spil, vil du næsten helt sikkert inkludere mahjong og solitaire, som er et af de mest ikoniske spil, du kan finde, hvis du ønsker at tilbringe et par øjeblikke i fred og afslapning. Men når man sætter de to sammen, som Mahjong Solitaire har gjort det, får man en kombination, der vil underholde dig i timevis, fordi gameplayet i begge disse spil har stået sin prøve gennem tiderne.

I Mahjong Solitaire finder du reglerne for mahjong og pointsystemet for solitaire. For at vinde skal du matche brikker af samme type, to ad gangen, men du kan kun matche dem, der ligger i kanten af brættet. Pointet for matchet bestemmes af antallet af fliser, der er tilbage på brættet, men hver flise er et forskelligt antal point værd, ligesom i et kortspil.

Spil et hybridspil, der kombinerer to klassiske spiloplevelser på Spilo.dk, og hav det sjovt!

Lignende spil:

Kan du lide Mahjong Solitaire? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores mahjong spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.