Manga Creator Star Wars: Page 1

Verden af Manga Creator Star Wars: Page 1 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Manga Creator Star Wars: Page 1, et af vores bedste rinmaru spil-spil!

Gør dig klar til at skabe et episk Star Wars-øjeblik med Rinmarus Manga Creators! Forestil dig et twist på den klassiske scene, hvor Han Solo står over for Greedo i cantinaen. Denne gang er Han Solo en dristig kvindelig slyngel, som ikke giver sig! Vælg det perfekte outfit til din kvindelige Star Wars-karakter, og vælg hendes modstander blandt Greedo, Nien Nunb, en Twi'lek, Devaronian eller Gamorrean.

Dyk ned i en række forskellige menneskelige outfits for at style din heltinde autentisk, og tilpas hendes genetik for at gøre hende helt unik. Eksperimentér med forskellige frisurer og ansigtstræk for at skabe hendes look. Når din OC er klar, er det tid til at tage udfordringen op! Vil hun overliste sine modstandere med smarte planer, eller vil hun være nødt til at stole på sin styrke? Valget er dit, når du skaber dit eget spændende Star Wars-eventyr!

Lignende spil:

Kan du lide Manga Creator Star Wars: Page 1? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores rinmaru spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan kun spilles på PC