Marbles Garden

Verden af Marbles Garden er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Marbles Garden, et af vores bedste boblespil-spil!

Gør dig klar til at matche kuglerne i Marbles Garden, et sjovt og hurtigt spil, hvor reaktionshastighed, strategi og et godt sigte vil få dig til det næste niveau. I Marbles Garden er dit mål at skyde bobler fra kanonen fra midten af skærmen mod den fremadgående række af bobler. Hvis det lykkes dig at forbinde tre bobler af samme type, bliver rækken så meget kortere, og truslen om, at den når frem til hullet i jorden, bliver mindre.

For at vinde niveauet på Marbles Garden skal du sørge for, at rækken af bobler ikke når frem til hullet i jorden. Hver række bliver skubbet fremad af en golem. For at hjælpe dig i dit forsvar har du adgang til alle mulige specielle genstande, som f.eks. en speciel boble, der kan forvandle sig i den type boble, den rammer.

Gennemfør alle banerne, forsvar din have og hav det sjovt på Spilo.dk, når du spiller Marbles Garden.

Lignende spil:

Kan du lide Marbles Garden? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.