Bubble Shooter Wheel

Verden af Bubble Shooter Wheel er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Bubble Shooter Wheel, et af vores bedste boblespil-spil!

Spil et bubble shooter-spil med et sejt twist, når du vælger Bubble Shooter Wheel på Spilo.dk. Ligesom andre spil, der ligner det, skal du i Bubble Shooter Wheel skyde kugler af forskellige farver i en stak. For at vinde skal dine skud placeres på en sådan måde, at mindst tre kugler af samme farve forbindes med hinanden og dermed fjernes fra brættet.

Det, der gør Bubble Shooter Wheel anderledes end andre spil af denne type, er det faktum, at stakken hele tiden drejer rundt. Dette giver et ekstra lag af strategi til spillet. Derudover bliver din hukommelse også sat på prøve, fordi et skud kan være meget mere værd end det, du lige nu kan se. Hvis du kan huske den halvdel af brættet, der er skjult og i øjeblikket bliver drejet, og du har tålmodighed nok til ikke at skyde, kan du rydde et meget større område.

Spil Bubble Shooter Wheel på Spilo.dk for at få en klassisk oplevelse, men med nogle fede nye tilføjelser.

Lignende spil:

Kan du lide Bubble Shooter Wheel? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.