Matching Santa

Verden af Matching Santa er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Matching Santa, et af vores bedste julespil-spil!

Matching Santa er et sjovt puslespil, hvor julemanden indtager hovedrollen. Hvis du ikke kan få nok af den glade gamle mand, så er Matching Santa spillet for dig, for i dette spil har du julemanden i forskellige kostumer, og du skal matche tre eller flere af de samme versioner for at fjerne dem fra brættet.

Men tag ikke for lang tid om at scanne brættet, for runderne er tidsbestemt, og hvis du ikke får et match i tide, skal du starte niveauet forfra. Men bare rolig, du kommer ikke på julemandens uartige liste, hvis du fejler. Du kan bare prøve igen.

Med sin smukke grafik og muntre atmosfære er Matching Santa et fantastisk spil at spille i julen på Spilo.dk. Glædelig jul!

Lignende spil:

Kan du lide Matching Santa? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores julespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.