Santa Quest

Verden af Santa Quest er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Santa Quest, et af vores bedste julespil-spil!

Bliv julemandens hjælper og hjælp ham med at nå frem til sin destination i Santa Quest. I dette sjove puslespil skal du flytte klodserne rundt på en sådan måde, at du laver en vej, så julemanden kan nå frem til gaven.

Efterhånden som du kommer videre, bliver niveauerne sværere og dine evner bliver virkelig sat på prøve. Men hvis du nogensinde sidder fast og ikke ved, hvordan du skal omarrangere niveauet, kan du bruge den nyttige Hint-funktion, som hurtigt vil vise dig vejen.

I løbet af niveauet er der flere gaver, som du kan samle, og hvis du kan finde ud af at få dem alle sammen, får du en bedre score i slutningen af niveauet.

Føl juleånden, når du spiller Santa Quest på Spilo.dk!

Lignende spil:

Kan du lide Santa Quest? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores julespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.