Mega Anime Avatar Creator

Verden af Mega Anime Avatar Creator er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mega Anime Avatar Creator, et af vores bedste rinmaru spil-spil!

Spil Mega Anime Avatar Creator spillet fra Rinmaru for at give liv til alle de manga-figurer, der kun eksisterer i din fantasi! Er du på udkig efter en unik, skræddersyet avatar til et online forum? Vil du gerne skabe en imponerende manga-version af dig selv? Hvis svaret er ja, må du ikke gå glip af denne character creator-udfordring! Det, der gør dette spil til noget særligt, er, at du har hundredvis af forskellige muligheder. Bland dem i tusindvis af kombinationer! Du kan skabe en dreng, en pige, en fe eller endda et rumvæsen ved at vælge elementer fra de seks forskellige kategorier. Kan du tro, at du kan tilpasse deres træk, hår, tøj, tilbehør og baggrund?

Skaberen begynder med meget dybdegående genetik for din karakter. Der er et dejligt, bredt spænd af hudfarver samt fantasifarver. Tilpas med anime næser, ører, rødme og tårer til at skabe udtryk, læber, smukke anime øjenformer, øjenbryn og ansigtshår. Spillet indeholder både mandlige og kvindelige funktioner, som kan blandes og matches fuldstændigt. Frisuremenuen giver dig mulighed for at skabe en virkelig unik avatar, hvor du kan blande toppe, underdele, ekstras og hestehaler. Udvalget er overvældende! Tøjet spænder over både moderne og historiske samt asiatiske genstande som kimonoer og quipaos. Mange af overdelene har en kønsafbryder, så de kan bæres af mænd og kvinder eller blot angive kropstype. Du kan lægge toppe i lag med veste, kraver, overtøj, tilbehør og tørklæder! Tilbehørsafdelingen er utrolig. Der er vinger, halskæder, briller, øreringe og endda mega kawaii dyreplys! Jeg synes, at chibi-fårene er de sødeste nogensinde, selv om lamaen, killingen og kaninen også er med i opløbet. Derudover kan selve avataren have dyreører, hvilket er perfekt til at lave nekos. Jeg ser Sailor Moon's perler og slikhorn fra Homestuck. Hvor mange af dine yndlings anime-figurer kan du genskabe på her? Nu til de håndholdte genstande. Wow, Rin har virkelig forkælet os her. Der er en hel "uden genstand"-sektion til at lave bedårende poseringer. Og så er der et væld af fede ting at holde, selv lyssværd! Fuldend din scene med et bredt udvalg af baggrunde, hvoraf mange er inspireret af Japan. Du kan endda bruge dette til at skrive din egen manga tegneserie! Dette spil har været enormt populært lige siden udgivelsen, og det har været en fornøjelse at se Rin og Prince of Red Roses tilføje tematiserede opdateringer.

Lignende spil:

Kan du lide Mega Anime Avatar Creator? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores rinmaru spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.