Microsoft Bubble

Verden af Microsoft Bubble er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Microsoft Bubble, et af vores bedste boblespil-spil!

Gør dig klar til at skyde bobler, og se på de lyse farver og de smukke baggrunde, og lad gameplayet klare resten på Microsoft Bubble. Mens du beundrer grafikken, skal du også planlægge dit næste træk omhyggeligt og skyde for at matche tre eller flere bobler af samme farve. Jo flere mønter du tjener, jo flere genstande du kan bruge til at løse de forskellige udfordrende gåder vil dukke op.

Jo bedre du bliver, jo flere niveauer låser du op, hver med deres egne unikke mål, som konstant vil holde dig på tæerne. Når du har klaret alle disse niveauer, venter der en ekstra udfordring, og det er Marathon Mode, hvor der venter dig utallige timer med at forsøge at opnå den højeste score.

Spil endnu et sjovt bubble shooter-spil på Spilo.dk, når du prøver Microsoft Bubble!

Lignende spil:

Kan du lide Microsoft Bubble? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.