Sea Bubble Shooter

Verden af Sea Bubble Shooter er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Sea Bubble Shooter, et af vores bedste boblespil-spil!

Gå under havet i dette sjove bobleshooter-eventyr på Spilo.dk. I Sea Bubble Shooter er din hovedopgave at ramme stjernen i midten af skærmen. Men det er ikke så let, som det ser ud ved første øjekast, for den er beskyttet af masser af bobler i forskellige farver.

For at nå stjernen skal du skyde bobler på en sådan måde, så du matcher tre eller flere af samme type. Ved at gøre dette vil du langsomt fjerne dem fra niveauet, og du vil langsomt se, at du får adgang til stjernen.

Du vil snart se, at havet er fuld af liv, og de levende farver og det sjove gameplay vil give dig utallige timers sjov. Så spil nu Sea Bubble Shooter på Spilo.dk og få den bedste score!

Lignende spil:

Kan du lide Sea Bubble Shooter? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores boblespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.