Mine Sweeper

Verden af Mine Sweeper er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mine Sweeper, et af vores bedste hjernespil-spil!

Spilo.dk giver dig klassiske spil, og Mine Sweeper er så klassisk, som man kan blive. Nyd denne nye udgave, der bringer dette elskede spil ind i den moderne tidsalder med forbedret grafik og lyd, men med det samme gameplay, som du kender og elsker.

I Mine Sweeper er din opgave en farlig opgave, og det er at rydde brættet for miner. Du er nødt til at bruge din viden om spillet og din hukommelse for at opnå dette. Og selvfølgelig har du også brug for en smule held. Hvis du rydder en flise, og der står et tal på den, viser det, hvor tæt en mine er på den. Gør, hvad du kan for at undgå at træde på en mine.

Spil et sjovt klassisk spil på Spilo.dk og ryd minerne!

Lignende spil:

Kan du lide Mine Sweeper? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.