Word Finder

Verden af Word Finder er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Word Finder, et af vores bedste hjernespil-spil!

Hvis det er naturligt for dig at finde ord, så udfordrer Spilo.dk dig til en omgang Word Finder, hvor målet er at finde så mange ord som muligt ud fra bogstaverne på tavlen.

Opgaven kan virke let i starten, men når du ser alle bogstaverne ligge på bordet tilsyneladende tilfældigt, vil du hurtigt se, at det ikke er så let, som det først så ud til, og du kan føle dig fristet til at tage ordbogen frem. Word Finder tester ikke kun dit ordforråd, men også din tålmodighed. Mens du scanner bogstaverne, kan du finde mulige ord, som du måske bare ikke kender endnu. Og det er det smukke ved Word Finder, for du kan have det sjovt og lære nye ord!

Lær nye ord ved hjælp af Spilo.dk, når du prøver Word Finder!

Lignende spil:

Kan du lide Word Finder? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.