Mini Switcher

Verden af Mini Switcher er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Mini Switcher, et af vores bedste eventyrspil-spil!

Bliv en mester i at manipulere tyngdekraften i Mini Switcher, et sjovt og unikt spil, hvor du ikke direkte kan styre figurens bevægelse, men du kan påvirke tyngdekraftens retning, hvilket naturligvis påvirker den søde lyserøde figur på skærmen.

I løbet af de 30 baner placerer Mini Switcher en række forhindringer, der udfordrer dig på forskellige måder, og idéen med kun at kunne kontrollere spillets tyngdekraft er noget, man ikke ser så tit.

Når du er færdig med spillet, har Mini Switcher en særlig tilstand, hvor du kan se, hvor hurtigt du kan gennemføre banerne. Denne tilstand er en god måde at teste dine evner mod andre spillere på.

Se, hvor mange baner du kan slå i Mini Switcher, når du spiller det på Spilo.dk.

Lignende spil:

Kan du lide Mini Switcher? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores eventyrspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.