Moana The New Girl In School

Verden af Moana The New Girl In School er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moana The New Girl In School, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Moana er klar til at starte i gymnasiet. Hun glæder sig til at møde alle de andre piger og have det sjovt sammen. Følg med hende, mens hun forbereder sig på denne fantastiske nye oplevelse i sit liv. Det første skridt er et sjovt outfit. Hun skal se godt ud, ligesom Elsa eller Ariel. Dernæst skal du tage en rundvisning på skolen, så læg puslespillet for at finde biblioteket og sportsarenaen. Sørg for at besøge alle stederne, og vælg derefter alle de ting, hun skal bruge til sin taske, f.eks. solbriller, notesbog, kuglepenne, skønhedsartikler som mascara, et musthave, og telefonen til at tage selfies med pigerne.

Lignende spil:

Kan du lide Moana The New Girl In School? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.