Moto Maniac

Verden af Moto Maniac er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moto Maniac, et af vores bedste sport spil-spil!

Sæt dig op på din motorcykel og kom over målstregen i det spændende Moto Maniac-spil. I dette udfordrende spil skal du overvinde forskellige forhindringer for at krydse målstregen og mestre de indviklede og præcise fysiske forhold ved håndtering af din motorcykel. Selv om det er noget du måske ofte vil gøre at genstarte niveauet, vil det sjove gameplay og de hurtige genstarttider altid holde dig engageret og klar til et nyt forsøg, især når du ser, at du var så tæt på at nå dit mål.

Da det er et cykelspil, kan du forvente, at løbet er farligt, så hvis du vender din cykel og falder om, skal du prøve igen. Sørg for at lære af oplevelsen, sæt dig op igen og prøv igen!

Spil andre spil fra moto maniac-serien:

  1. Moto Maniac 3

Lignende spil:

Kan du lide Moto Maniac? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores sport spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.