Moto Maniac 3

Verden af Moto Maniac 3 er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Moto Maniac 3, et af vores bedste cykelspil-spil!

Hvis du kan lide motorcykler og at udføre dristige stunts, så er Moto Maniac 3 på Spilo.dk måske lige det rette spil for dig. I løbet af de mange baner skal du mestre den unikke styring i alle mulige vanskelige omgivelser, hvor et forkert skridt bringer dig tilbage til starten af banen. Med masser af sjove og unikke forhindringer, der står mellem dig og målstregen, er Moto Maniac 3 et spil, der ikke kun tester dine reflekser, men også din tålmodighed og dine hukommelsesevner, fordi du hele tiden skal lære og tilpasse dig omgivelserne, hvis du vil komme videre.

Ud over at balancere på alle mulige forskellige elementer fra skoven, som træer og sten, skal du også håndtere en ekstra udfordring, og det er det faktum, at du skal afslutte banerne hurtigt, for hvis du ikke gør det, vil en bjørn indhente dig og stoppe dit løb. At skulle balancere begge disse opgaver gør Moto Maniac 3 til en udfordrende, men sjov oplevelse. Og hvis du kan lide motorcykler, vil oplevelsen blive endnu mere spændende.

Med 20 baner, der skal overvindes, giver Moto Maniac 3 dig nok udfordringer og variation hele vejen igennem, og selv om du i starten måske kæmper med den unikke styring af motorcyklen, vil det efter de første par baner blive en anden natur at styre motorcyklen, og du vil køre over forhindringerne på rekordtid.

Spil et andet sjovt motorcykelspil på Spilo.dk, når du spiller Moto Maniac 3.

Sådan spiller du

Brug venstre og højre piletast til at vippe din motorcykel, og piletasterne op og ned til at accelerere eller bremse. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på knapperne på skærmen for at styre motorcyklen.

Spil andre spil fra moto maniac-serien:

  1. Moto Maniac

Lignende spil:

Kan du lide Moto Maniac 3? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores cykelspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.