My Beach Nails Design

Verden af My Beach Nails Design er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil My Beach Nails Design, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Er du klar til stranden, piger? Ariel, Elsa og Moana er det helt sikkert! De skal tilbringe en vidunderlig weekend på stranden, og de skal gøre sig klar til det! Disse prinsesser vil gerne se fantastiske ud, og den første ting de skal gøre er at få en flot manicure. Kan du hjælpe dem med at gøre sig klar til stranden? Du kan vælge et sjovt sommernegle-design til hver prinsesse og udsmykke deres hænder med smukke ringe og armbånd. Nu har pigerne brug for en trendy strandkjole! Tag et kig ind i garderoben og vælg tre fantastiske kjoler, en til hver prinsesse. Pynt deres look med en taske, en blomsterkrone og solbriller.

Lignende spil:

Kan du lide My Beach Nails Design? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.