Fruity Fashion Style

Verden af Fruity Fashion Style er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Fruity Fashion Style, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Isprinsessen besluttede sig for at holde et smart cocktailparty og invitere alle sine venner. Hendes fest har også et hold og en dresscode, nemlig frugtagtig mode! Hendes BFF'er hjælper hende med drinks, mad og dekorationer. De vil servere alle slags frugtagtige drinks, og de skal have noget på, hvor der står "Jeg elsker frugt"! Noget tøj med frugtprint ville være lige det, de har brug for. Heldigvis har du hvor at vælge imellem, for det er dig, der skal klæde dem på. Du vil finde de sødeste kjoler med frugtprint, shorts og toppe med vandmelonprint og alle mulige sjove accessories og sandaler i garderoben.

Lignende spil:

Kan du lide Fruity Fashion Style? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.