Neon Guitar

Verden af Neon Guitar er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Neon Guitar, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

Hvis du kender det ikoniske musikspil Guitar Hero, vil du blive glad for at vide, at Neon Guitar forsøger at genskabe de sjove regler i det legendariske spil og leverer det til dig via din internetbrowser, når du ønsker at spille det på Spilo.dk. Reglerne er enkle at forstå, men ret svære at mestre, især hvis man tager højde for, at Neon Guitar har flere sange, der hver især har deres egne særpræg og udfordringer.

Neon Guitar er først og fremmest et spil, hvor timing er din ven. Da puckerne bliver ved med at falde fra toppen af skærmen, skal du trykke enten A, S, K eller L på dit tastatur, når puckerne overlapper knapperne fra bunden af skærmen. Det kan blive hektisk, men gennem øvelse vil du snart mestre sangene.

Prøv Neon Guitar, et andet fedt musikspil på Spilo.dk og hav det sjovt.

Lignende spil:

Kan du lide Neon Guitar? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.