Queen of Pop

Verden af Queen of Pop er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Queen of Pop, et af vores bedste færdighedsspil-spil!

På Queen of Pop får du mulighed for at øve din timing på en af de sjoveste måder, ved at forsøge at holde trit med et energisk musikrytme. Styringen i Queen of Pop er enkel, og du skal kun beherske tre taster på tastaturet, nemlig venstre piletast, højre piletast og pil nedad-tasten. Hver af disse styrer en knap i bunden af skærmen. For at score point skal du trykke på dem, når en puck overlapper dem.

Som næsten alle sange starter det langsomt i begyndelsen, men efter et stykke tid begynder melodien at stige i intensitet, og det bliver sværere at trykke korrekt på tasterne. Men øvelse vil hjælpe dig med at forbedre dig, og snart vil du mestre sangene fra Queen of Pop.

Spil et sjovt spil, der kombinerer musik og hurtige reflekser på Spilo.dk, og prøv at opnå en høj score.

Lignende spil:

Kan du lide Queen of Pop? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores færdighedsspil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.