Om Nom Run

Verden af Om Nom Run er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Om Nom Run, et af vores bedste arkade spil-spil!

Løb dit livs løb, og undgå de mange forhindringer på din vej ved at bevæge dig til venstre og højre og ved at hoppe og dukke dig, sammen med de elskelige figurer fra den legendariske Cut the Rope-serie, Om Nom og Om Nelle, i Om Nom: Run, et løbespil, der foregår i de onde gader i Nomville.

Dette løbespil vil altid holde dig på tæerne, fordi hver bane byder på forskellige udfordringer, såsom at nå en bestemt distance, udføre spektakulære stunts eller samle kugler. I slutningen af niveauet får du en stjerneklassificering, som du kan forbedre, hvis du ønsker det.

For at hjælpe dig på vej er der forskellige powerups og bonusser, der kan få dit løb til at vare længere, såsom magneter, dobbeltmønter eller raketboosts.

Du kan også låse op for nye figurer fra Nomville-universet og smarte outfits ved hjælp af de mønter, du har indsamlet fra dine løb. Spil nu Om Nom Run og hav det sjovt!

Spil andre spil fra Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Connect Classic
  4. Cut the Rope: Experiments

Lignende spil:

Kan du lide Om Nom Run? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores arkade spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.