Om Nom Connect Classic

Verden af Om Nom Connect Classic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Om Nom Connect Classic, et af vores bedste hjernespil-spil!

Hjælp Om Nom og hans venner med at få forbindelse til hinanden og til de lækre slik, når du spiller Om Nom Connect Classic på Spilo.dk. I dette farverige spil skal du forbinde to genstande af samme type. Hvis det lykkes dig, bliver disse to genstande fjernet fra brættet, og du får point. Du vinder niveauet, når hele brættet er ryddet. Det lyder simpelt, men der er en ekstra regel på Om Nom Connect Classic: for at forbinde to genstande skal vejen mellem dem være fri, så ingen andre genstande må være i vejen. Dette tilføjer et ekstra lag af kompleksitet til Om Nom Connect Classic, da stien oftest er blokeret, især i starten af banen. Men hvis du sidder fast og ikke kan finde ud af det, kan du bruge en af Om Nom's specielle genstande, som kommer i form af et forstørrelsesglas, der straks vil indikere et match, som du kan lave, eller du kan endda omrokere brættet, så du får et nyt kig på brættet. Og selv om du ikke behøver ekstra hurtige reflekser for at spille en runde på Om Nom Connect Classic, skal du stadig tage højde for, at der er en timer, der langsomt tikker ned, så prøv at lave kampene så hurtigt som muligt.

Det afslappende gameplay i Om Nom Connect Classic, den sjove musik og den fortryllende grafik gør spiloplevelsen til en fornøjelse at spille. Og hvis du kan lide figurerne fra Om Nom-universet, vil det helt sikkert være en fornøjelse at tilbringe et par ekstra øjeblikke med disse søde og venlige figurer.

Spil et sjovt spil, der foregår i Om Nom-universet, når du spiller Om Nom Connect Classic på Spilo.dk.

Sådan spiller du

Tryk på venstre museknap for at vælge spilelementerne, hvis du spiller fra et skrivebord. Hvis du bruger en mobilenhed, skal du trykke på skærmen på det sted, hvor disse elementer er placeret, for at vælge dem.

Spil andre spil fra Om Nom-serien:

  1. Om Nom Connect Christmas
  2. Om Nom Bounce
  3. Om Nom Run
  4. Cut the Rope: Experiments

Lignende spil:

Kan du lide Om Nom Connect Classic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores hjernespil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.