Once Upon A Date With Barbie

Verden af Once Upon A Date With Barbie er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Once Upon A Date With Barbie, et af vores bedste klæd ud spil-spil!

Din yndlingspige er tilbage med et fantastisk nyt eventyr. Barbie vil være en prinsesse, der leder efter sin prins. Du er på en vigtig mission for at hjælpe hende med at få det perfekte look til hendes date. Du vil blive blæst væk af de smukke prinsessekjoler, som vi har forberedt til dig, så der vil være masser af muligheder for dig at vælge imellem. Bland og match alle disse outfits, indtil du finder det perfekte. Når du har fundet det sødeste look, som Barbie skal have på til sin date med prinsen, kan du så også vælge en flot frisure, der passer til hendes figur, for at fuldende looket. På den anden side er intet look fuldendt uden nogle fantastiske smykker, som du også skal vælge til vores smukke pige.

Lignende spil:

Kan du lide Once Upon A Date With Barbie? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores klæd ud spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.