One Ball Pool Puzzle

Verden af One Ball Pool Puzzle er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil One Ball Pool Puzzle, et af vores bedste billard spil-spil!

På Spilo.dk kan du altid finde sjove tænkespil, og One Ball Pool Puzzle er endnu en tilføjelse til denne afslappende kategori. I One Ball Pool Puzzle er dit mål at få bolden i hullet på et tilfældigt sted på bordet, og for at gøre dette skal du bruge en kødstik. Du kan forvente den samme opførsel, som normalt kommer fra dette billardværktøj. Det sjove kommer først rigtigt i gang i de senere baner, når vejen mellem kuglen og dens mål er fyldt med forskellige farer, som du skal undgå. Fra farlige pigge til at finde ud af komplicerede baner vil One Ball Pool Puzzle helt sikkert sætte dine evner på prøve, og du skal have en god portion tålmodighed, hvis du vil gennemføre alle 45 baner.

Men det er ikke kun de unikke bordkonfigurationer, der kan hindre dine fremskridt, men også det faktum, at du har et begrænset antal forsøg til at afslutte et niveau. Dette sikrer, at du tager nogle risici, men gør også tingene lidt sjovere. Når du ved, at du kun har ét forsøg til at komme videre til næste niveau, vil du helt sikkert prøve en mere risikabel manøvre, end du ellers ville gøre. I hele One Ball Pool Puzzle vil du aldrig vide, hvad det næste niveau kan bringe, men én ting vil forblive den samme, og det er, at hvert niveau er en sjov udfordring. Og selv om du kan se den vej, som bolden vil tage, ved du aldrig, hvor den præcis vil stoppe, og hvordan du skal tilpasse dig derefter.

Spil en sjov kombination af pool og puslespil på Spilo.dk og se, hvor mange niveauer du kan gennemføre.

Sådan spiller du

Hvis du bruger en computer, skal du klikke på skærmen ved hjælp af venstre museknap og derefter trække musen for at bestemme den kraft, som du rammer bolden med. Bevæg musen til venstre og højre for at ændre den position, som stokken skal ramme. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du trykke på skærmen for at starte sigteprocessen, flytte fingeren tilbage for at vælge skudhastigheden og flytte den til venstre eller højre for at vælge skudretningen.

Lignende spil:

Kan du lide One Ball Pool Puzzle? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores billard spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.