Parking Panic

Verden af Parking Panic er virkelig spændende, og heldigvis er du på det rigtige sted at finde lignende spil på daglig basis. Besøg Spilo.dk og få det sjovt! Spil Parking Panic, et af vores bedste parkering spil-spil!

Kom ud af parkeringspladsen i dette sjove puslespil på Spilo.dk, og prøv at arrangere bilerne på en sådan måde, at vejen er fri for din bil til at komme ud af den overfyldte parkeringsplads. Mens du er omgivet af alle slags biler i forskellige størrelser, fra lastbiler til mindre biler, kan du kun komme ud, hvis du er tålmodig og omhyggeligt analyserer dine omgivelser og den begrænsede plads, du har til rådighed. Der er altid en vej ud, og du vil helt sikkert finde ud af, hvilke biler der blokerer dig, og hvordan du får dem af vejen.

Der er masser af forskellige baner i Parking Panic, hver med deres egen sværhedsgrad, og de senere baner er særligt svære at løse. Men når du når dertil, har du meget mere erfaring med at komme ud af parkeringspladsen, så du vil helt sikkert hilse den ekstra udfordring velkommen. Hvis du desuden vil have lidt ekstra udfordring tilføjet til din oplevelse, kan du altid forsøge at få tre stjerner på hvert niveau, og dem får du ved at komme ud så hurtigt som muligt.

Test dine logiske evner og din tålmodighed, når du spiller Parking Panic på Spilo.dk og kommer ud af parkeringspladsen.

Sådan spiller du

Brug venstre museknap til at vælge bilerne, og med knappen nede, skal du bevæge musen i den retning, du ønsker, at bilen skal bevæge sig. Hvis du spiller fra en mobilenhed, skal du i stedet trykke på skærmen.

Lignende spil:

Kan du lide Parking Panic? Find lignende spil fra følgende liste:

Instruktioner: >

  • Hvis du bruger en computer, skal du bruge venstre museknap. Hvis ikke, skal du trykke på skærmen på din smartphone eller tablet. Mere komplicerede kontrolskemaer forklares i spillet.

Prøv nogle af vores andre gratis spil fra vores parkering spil-kategori for endnu en frisk og uforglemmelig oplevelse!

Dette spil kan spilles både på pc og mobile enheder.